Η Μπαρτσελόνα είχε κάνει πρόταση στον Μπερμούδες πριν πάει στον Ολυμπιακό!

Ο Όσκαρ Κόρντομπα αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει πρόταση στον μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού Χόρχε Μπερμούδες, αλλά η Μπόκα Τζούνιορς την απέρριψε.

Η Μπαρτσελόνα είχε κάνει πρόταση στον Μπερμούδες πριν πάει στον Ολυμπιακό!

Στην αποκάλυψη ότι ο Χόρχε Μπερμούδες ήταν μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα όταν αγωνιζόταν στην Μπόκα Τζούνιορς προχώρησε ο πρώην συμπαίκτης του στην ομάδα του Μπουένος Άιρες Όσκαρ Κόρντομπα.

Ο συμπατριώτης (Κολομβιανός) του «Ελ Πατρόν», επίσης παλαίμαχος, διεθνής τερματοφύλακας μίλησε σε ραδιόφωνο της χώρας του («Antena 2»), όπου είπε ότι είχε δει την πρόταση των Καταλανών προς τον μετέπειτα άσο του Ολυμπιακού (2001-03).

«Άκουσα πολλά εκείνο το διάστημα. Αυτός που είχε συγκεκριμένη πρόταση και την είδα με τα ίδια μου τα μάτια ήταν ο Χόρχε Μπερμούδες, πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Ξέρω σίγουρα ότι δέχτηκε πρόταση, αλλά με απόφαση της διοίκησης δεν προχώρησε η διαπραγμάτευση, δεν υπήρξε συμφωνία».

Αυτά υποστήριξε ο 50χρονος πλέον Κόρντομπα, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον Μπερμούδες στη λαοφιλέστερη ομάδα της Αργεντινής από το 1997 μέχρι το 2001.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπερμούδες, που είχε έρθει σε ηλικία 30 ετών στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων», δεν κατάφερε να δικαιώσει τις περγαμηνές του σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, αποχωρώντας από τους Πειραιώτες μετά από 22 μόλις συμμετοχές και 3 γκολ.