ΕΡΤsports: Μεταδίδει τους 33 καλύτερους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014

Από την συχνότητα της ΕΡΤSPORTS θα μεταδοθούν όλες οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδος. Συνολικά οι 33 καλύτεροι αγώνες τους Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

ΕΡΤsports: Μεταδίδει τους 33 καλύτερους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014

Από την συχνότητα της ΕΡΤSPORTS θα μεταδοθούν όλες οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδος και συνολικά θα μεταδοθούν οι 33 καλύτεροι αγώνες τους Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.


Μέσα από το κανάλι της ΕΡΤsports μεταδίδονται αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την σκυτάλη να παίρνει το Μουντιάλ του 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Βραζιλία, όπου η Εθνική Ελλάδος πέτυχε την μεγαλύτερη διάκριση της στην ιστορία του θεσμού.

Συνολικά θα παρακολουθήσουμε τους 33 καλύτερους αγώνες μέσα σε αυτές και οι αναμετρήσεις της Εθνικής μας, με αποκορύφωμα το ιστορικό 2-0 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Τετάρτη 29 Απριλίου θα γίνει η αρχή με τον αγώνα Βραζιλία-Κροατία, όπως συμβαίνει πάντα με την διοργανώτρια χώρα να δίνει το πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ενώ το παιχνίδι της Ελλάδας απέναντι στην Κολομβία θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Μαΐου. Οι φίλαθλοι του Μουντιάλ θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες στα γήπεδα της Βραζιλίας στις 22:00, ενώ θα μεταδίδονται 2 συνεχόμενα παιχνίδια από την Δευτέρα 4 Μαΐου έως 17 Μαΐου από τις 20:00-24:00.

Το πλούσιο αθλητικό αρχείο της ΕΡΤ θα συνεχίσει να μεταδίδεται από το κανάλι της ΕΡΤsports κατά την διάρκεια όλου του καλοκαιριού , με την συνέχεια κι άλλων Παγκοσμίων Κυπέλλων. Παράλληλα η ΕΡΤ θα μεταδώσει κι άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.