Μασούρας στις σχολές του Ολυμπιακού: "Θυσίες και δουλειά για να πετύχετε τους στόχους σας"

Γιώργος Μασούρας και Χρήστος Θέος βρέθηκαν στο πλάι των Σχολών του Ολυμπιακού ύστερα από διαδικτυακή συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/4).

Μασούρας στις σχολές του Ολυμπιακού: "Θυσίες και δουλειά για να πετύχετε τους στόχους σας"

Ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες όπου ο κόσμος έχει περιοριστεί στις οικείες του, στον Ολυμπιακό με κάθε διαθέσιμο μέτρο προσπαθούν να είναι κοντά στις «ερυθρόλευκες» ακαδημίες. Έτσι λοιπόν, Γιώργος Μασούρας και Χρήστος Θέος βρέθηκαν στο πλάι των Σχολών του Ολυμπιακού ύστερα από διαδικτυακή συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/4).

Πιο αναλυτικά, η ενημέρωση των Πειραιωτών αναφέρει…

«Με πολλή δουλειά και θυσίες θα πετύχετε τους στόχους σας» ήταν το μήνυμα του Γιώργου Μασούρα προς τα παιδιά των Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στη διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Θρύλου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» Σχολών, απαντώντας στις ερωτήσεις τους και επαινώντας τους για το «σημαντικό έργο, την εκπαίδευση και την ανατροφή νέων παιδιών» όπως είπε χαρακτηριστικά, προτρέποντάς τους για ανάλογη συνέχεια: «Κάνετε πολύ καλή δουλειά, συνεχίστε έτσι!».

Ελάχιστα πριν, το «χορό» των ψηφιακών συναντήσεων είχε ανοίξει ο Χρήστος Θέος. Για περίπου μία ώρα, οι συνεργάτες του Δικτύου Σχολών «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τον γιατρό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν άφησε τίποτα αναπάντητο ενώ ήταν εξαιρετικά κατατοπιστικός!

Στο επίκεντρο φυσικά, η πανδημία του κορονοϊού, οι κίνδυνοι, η επόμενη μέρα, η μετάβαση στην ασυνήθιστη και παράξενη για όλους πραγματικότητα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο αλλά και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για κοινόχρηστους αθλητικούς χώρους ακαδημιών, σχολών κτλ. Η μία ώρα διάρκεια αποδείχθηκε πολύ λίγη, με άπαντες σχεδόν να... απαιτούν την επανάληψη της συνάντησης, κάτι που φυσικά δέχθηκε με χαρά ο κ. Θέος!

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης έδωσε το «παρών» και στις δύο συναντήσεις.

Αναλυτικά οι Σχολές που συμμετείχαν: Σικάγο, Μελβούρνη, Ρέντη, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια, Αιγάλεω, Άλιμος, Βούλα, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Λαγονήσι, Μενίδι, Πεντέλη, Πετρούπολη, Σαλαμίνα, Ταύρος, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λειβαδιά, Μυτιλήνη, Πύργος, Ρέθυμνο, Ρόδος, Χαλκίδα, Χανιά, Χίος».