Τερζής: «Συγχώνευση των ομάδων του Περάματος για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συλλόγου!»

Ο αντιδήμαρχος Περάματος Θεόδωρος Τερζής προτείνει με επιστολή του τη συγχώνευση των σωματείων της περιοχής, προκειμένου να προκύψει ένας νέος πανίσχυρος σύλλογος και να δοθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο πολλών ομάδων.

Τερζής: «Συγχώνευση των ομάδων του Περάματος για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συλλόγου!»

Επιστολή-πρόταση του Θεόδωρου Τερζή, αντιδημάρχου Περάματος και υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, με τίτλο «Πρόταση για συγχώνευση των ποδοσφαιρικών σωματείων του Περάματος». Αναλυτικά:

«Ζούμε σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη σε οικονομικό επίπεδο, γεγονός που επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στη λειτουργία των αθλητικών σωματείων της πόλης μας.

Μία επιλογή που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο τους ποδοσφαιρικούς αθλητικούς μας συλλόγους και να τους δώσει μία ελπιδοφόρα προοπτική είναι το ενδεχόμενο της συγχώνευσής τους.

Όραμά μου είναι η δημιουργία ενός νέου πανίσχυρου συλλόγου, άκρως ανταγωνιστικού και βιώσιμου, με μακροπρόθεσμους στόχους που θα αρμόζουν στην ένδοξη ιστορία των υφιστάμενων αθλητικών σωματείων.

Είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να δημιουργηθεί ένας νέος σύλλογος που θα γίνει πόλος έλξης τόσο για τους αθλητές της πόλης μας όσο και του ευρύτερου Πειραιά.

Είναι δεδομένο πως ο φίλαθλος κόσμος του Περάματος θα αγκαλιάσει μία τέτοια προσπάθεια που θα αποτελέσει σταθμό και ορόσημο για τα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας».