Πρώην προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν έχει να φάει!

Ο Ρόμπσον ντος Σάντος, προπονητής τερματοφυλάκων και παλαίμαχος της Παλμέιρας, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και έχει τρεις μέρες να φάει. Πίνει μόνο νερό. 

Πρώην προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν έχει να φάει!

Ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, ο Ρόμπσον ντος Σάντος, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε βίντεο που ανέβασε στο instagram ο 40χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ της Παλμέιρας υποστηρίζει ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι τόσο σοβαρά που δεν έχει πλέον να φάει και ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες πίνει μόνο νερό.

Προφανώς θύμα τηςοικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός, ο Ρόμπσον εργαζόταν έως τον περασμένο Μάρτιο στην Καλλιθέα που βρίσκεται στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής και διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο στη Football League.

Τη διετία 2017-19 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στον Πανιώνιο (ακαδημίες και πρώτη ομάδα υπό τον Άκη Μάντζιο και τον Τάκη Λεμονή) και στον Ηλυσιακό με προπονητή τον συμπατριώτη του Λουτσιάνο.

«Ντρέπομαι πάρα πολύ να κάνω αυτό το βίντεο, αλλά το κάνω από ανάγκη και θέλω να συζητήσω μαζί σας. Εδώ και δύο μήνες δεν δουλεύω, δεν πληρώνω το νοίκι μου, δεν πληρώνω φως και νερό. Το πιο σημαντικό, αυτό που με τρελαίνει και με πονάει περισσότερο, είναι ότι εδώ και τρεις μέρες δεν τρώω τίποτα. Πίνω μόνο νερό γιατί δεν έχω λεφτά να φάω. Η φωνή μου τώρα τρέμει...» είναι το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρόμπσον ντος Σάντος, πατέρα δύο κοριτσιών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ