Κοβάσεβιτς: Φωτογραφίζεται στη Γλυφάδα και στέλνει μήνυμα για τη μάχη με τον κορονοϊό (pic)

Το μήνυμα που έστειλε στους φίλους του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την καραντίνα στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Κοβάσεβιτς: Φωτογραφίζεται στη Γλυφάδα και στέλνει μήνυμα για τη μάχη με τον κορονοϊό (pic)

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς περνά την καραντίνα στο σπίτι του στη Γλυφάδα από όπου στέλνει μήνυμα στους ακόλουθούς του στο Instagram.

Ο παλαίμαχος φορ, που έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια με τον πυροβολισμό που δέχθηκε στις αρχές Ιανουαρίου έξω από την πόρτα του σπιτιού του, θέλησε να στείλει στους φίλους του ένα μήνυμα ενθάρρυνσης.

«Τα πάντα θα φτιάξουν, υπομονή», έγραψε ο Σέρβος κι ανέβασε φωτογραφία όπου εικονίζεται με ένα χαμόγελο, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι για να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό την κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Λίγες μέρες πριν σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα sport.blic.rs ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς είχε πει αναφερόμενος στην κατάσταση στη Σερβία: Δεν είναι απλά μια σοβαρή κατάσταση, μιλάμε για συναγερμό. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα για όλους, αλλά ρωτώ: Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τι περάσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τον πόλεμο, τις βόμβες. Η ψυχή μου πονάει. Θα νικήσουμε όμως, είμαι σίγουρος. Είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε απλά περισσότερη πειθαρχία».

Δείτε την ανάρτηση του Κοβάσεβιτς και τα σχόλια που τη συνόδευσαν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Throwback to normality..everything will be okay! #patience #staysafe #stayhome #tbphoto ??❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darko Kovacevic (@darkokovacevicofficial) στις