Κασκαντίρης: «Ευχής έργο να ξεκινήσουμε στις 20 Μαΐου»

O αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Δήμος Κασκαντίρης,είπε ότι θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα γύρω στις 20 Μαΐου.

Κασκαντίρης: «Ευχής έργο να ξεκινήσουμε στις 20 Μαΐου»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, Δήμος Κασκαντίρης, βρίσκεται κι αυτός καθηλωμένος στο σπίτι και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Μάλιστα δηλώνει … θιασώτης της νέας τάξης πραγμάτων και του «Μένουμε Σπίτι» και δηλώνει με αισιοδοξία ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές απ’ αυτή την κρίση.

Για την επόμενη μέρα στα αθηναϊκά πρωταθλήματα, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης επεσήμανε τα εξής:

«Θα είναι ευχής έργο να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα γύρω στις 20 Μαΐου. Αν συμβεί αυτό το σενάριο, τότε μέχρι τον Ιούλιο θα έχει πέσει η αυλαία και στις τρεις κατηγορίες της Αθήνας. Πρέπει οπωσδήποτε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, έστω κι αν η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίσει αργότερα.

Νομίζω ότι το πρόβλημα της ζέστης μπορούμε να το ξεπεράσουμε, καθώς αρκετά αθηναϊκά γήπεδα έχουν προβολείς και έχουμε την δυνατότητα να ορίζουμε βραδινούς αγώνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ισχύσουν οι τωρινές βαθμολογίες, γιατί έτσι θα αδικηθούν αρκετές ομάδες τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Εύχομαι να ξεπεράσουμε την Πανδημία του κορωνοϊού με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες και στη συνέχεια έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε και με τα αθηναϊκά πρωταθλήματα».