ΠΑΟΚ: Τηλεδιασκέψεις του Ιβάν Σαββίδη με παίκτες και στελέχη

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε τηλεδιασκέψεις με στελέχη της ομάδας μιλώντας για την "επόμενη μέρα".

ΠΑΟΚ: Τηλεδιασκέψεις του Ιβάν Σαββίδη με παίκτες και στελέχη

Σε τακτικές τηλεδιασκέψεις με ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας του, θα προχωρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με βασικό αντικείμενο την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και την τρέχουσα αθλητική επικαιρότητα, τις εξελίξεις με την Super League, και την τακτική της ομάδας σχετικά με την "επόμενη μέρα" της.

Αναφορικά με τα ζητήματα "στρατηγικής" του ΠΑΟΚ για την επόμενη ημέρα, και τον στόχο να συνεχίσει η ομάδα να ενισχύεται αθλητικά και εταιρικά μέχρι την επίτευξη του στόχου της αυτάρκειας, ο ηγέτης της «ασπρόμαυρης" εταιρείας ανέπτυξε το όραμα του στους συνεργάτες του στην πρώτη από αυτές τις τηλεδιασκέψεις που έγινε σήμερα.

«Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας», είπε ο κ. Σαββίδης.

Στις προθέσεις του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης είναι να συνεχίσει τις τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα διοικητικά ή ποδοσφαιρικά στελέχη της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι την σιγουριά σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ