Ο Απόλλων Πόντου ζητάει ξένους διαιτητές στη Football League!

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλων Πόντου κάνει λόγω για «εγχώριους οιονεί εκπαιδευόμενους» διαιδτητές και ζητά ξένοι διαιτητές να διυθύνουν συχνά τα ματς της Football League.

Ο Απόλλων Πόντου ζητάει ξένους διαιτητές στη Football League!

Με αφορμή την καλή διαιτησία του Μπορμπαλάν στον τελικό κυπέλλου, ο Απόλλων Πόντου τοποθετήθηκε επίσημα με ανακοίνωση, ζητώντας ξένους διαιτητές στα σημαντικά ματς της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ρεσιτάλ διαιτησίας το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον «ξένο» διαιτητή, πληγές ανοιχτές από τα «σφυρίγματα» «εγχώριων» διαιτητευόντων «διαιτητών» για τις ομάδες της Football League και αυτό το Σαββατοκύριακο. Γνώριμη κατάσταση, σταθερή και αμείωτη, σε ολόκληρη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Football League, η πλημμελής διαιτησία.

Λες και δεν υπάρχει ενιαίος και σαφής κανονισμός διαιτησίας, που ισχύει για όλες τις ομάδες και για όλους τους αγώνες, αλλά «ιδιωτικοί» και «προσωπικοί» κανονισμοί, που εφαρμόζονται (από τον κάθε διαιτητεύοντα), κατά το δοκούν. Σύστημα καθιερωμένο που τηρείται προετοιμάζοντας, εκτός των άλλων, την προαγωγή των εν λόγω διαιτητευόντων στην Super League, για να συνεχίσουν σε ανώτερο επίπεδο την «μεροληπτική» εφαρμογή των «γνώσεων», που απέκτησαν εκπαιδευόμενοι στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Οπότε γεννιέται η ανάγκη να σκεφτεί κανείς ότι είναι η Football League που καθρεφτίζει την ακαταλληλότητα των «εγχώριων» διαιτητευόντων κι ότι από την Football League πρέπει να αρχίσει το μέτρο της διαιτήτευσης των σημαντικών αγώνων από ξένους διαιτητές. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε η ΕΠΟ να σκεφτεί την καθιέρωση συχνής διαιτήτευσης αγώνων της Football League, από έμπειρους και κατάλληλους αλλοδαπούς διαιτητές, σαν διαιτητικά σεμινάρια τύπου masterclass για τους «εγχώριους» οιονεί εκπαιδευόμενους;


Εκ της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ