Στη ρύθμιση των 800 ευρώ οι υπάλληλοι της ΕΠΟ

Με ενημέρωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως οι υπάλληλοι της θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ από την κυβέρνηση.

Στη ρύθμιση των 800 ευρώ οι υπάλληλοι της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) παρατείνει την αναστολή λειτουργίας της για ένδεκα (11) ακόμη ημέρες δείχνοντας συμμόρφωση προς τα μέτρα που έχει θέσει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

ΕΠΟ: Οι υπάλληλοί της αρνούνται να μπουν στη ρύθμιση για τα 800 ευρώ

Μέχρι και τις 11 Απριλίου, η ΕΠΟ θα λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας, ενώ οι υπόλοιποι υπάλληλοί της μπήκαν στον μηχανισμό στήριξης της κυβέρνησης, ώστε να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ από την κυβέρνηση.

Να θυμίσουμε πως με ανακοίνωση τους οι υπάλληλοι της ΕΠΟ είχαν εκφράσει την αντίθεση τους με αυτή την απόφαση.

Μεταξύ άλλων είχαν τονίσει: Οι εργαζόμενοι/νες στην ομοσπονδία, οι οποίοι αποτελούν τη βάση του οικοδομήματος, είναι άνθρωποι με υποχρεώσεις και ανάγκες, όπως όλοι οι Έλληνες άλλωστε, οι οποίοι προφανέστατα δεν ήταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιου είδους και έκτασης οικονομικό «κραχ» στις οικογένειές τους. Και είναι αυτονόητο ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν το επόμενο διάστημα με ένα ποσό 800 ευρώ (533/μήνα).