Παναθηναϊκός για 800 ευρώ: Αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Μετά την οδηγία του υπουργείου Ανάπτυξης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει σε αναστολή συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παναθηναϊκός για 800 ευρώ: Αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Μετά την οδηγία του υπουργείου Ανάπτυξης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει σε αναστολή συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το κράτος παρέχει το επίδομα των 800 ευρώ σε όσους έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, μάλιστα η «πράσινοι» αναφέρουν σε όσους δικαιούνται το συγκεκριμένο επίδομα τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν για να εισπράξουν το επίδομα!

Αυτή η λύση που παρέχει το κράτος λύνει τα χέρια του Παναθηναϊκού, αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι τι θα συμβεί με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και των προπονητών της πρώτης ομάδας, που προφανώς οι μισθοί τους είναι αρκετά μεγαλύτεροι από όσους δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ.

Με αυτήν την κίνηση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξασφαλίζει το τρίμηνο (όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση) πάγωμα των δόσεων προς την εφορία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τους εργαζομένους αναφέρει τα εξής:

«Με το παρόν email σε ενημερώνουμε ότι από τις 18/3/2020 η σύμβαση εργασίας σου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίθεται σε αναστολή, κατόπιν της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας της εταιρείας μας, βάσει των κυβερνητικών μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον Covid-19.
Παρακαλείσαι να υποβάλεις αίτηση/υπεύθυνη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας https://supportemployees.yeka.gr/ και εισάγοντας τους κωδικούς taxis (δεν λειτουργεί ακόμα- θα ανοίξει από 1/4/2020) εντός του χρονικού διαστήματος από 1/4/2020-10/4/2020 ως ακολούθως για να μπορέσεις να λάβεις την οικονομική ενίσχυση των 800,00 ευρώ».