Οι Έλληνες διαιτητές «τα χώνουν» στον Περέιρα για τον Μπορμπαλάν

Οι Έλληνες διαιτητές έστειλαν επιστολή στον Πορτογάλο πρόεδρο της ΚΕΔ διαμαρτυρόμενοι για την πρόσκληση του Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Έλληνες διαιτητές «τα χώνουν» στον Περέιρα για τον Μπορμπαλάν

Η επιστολή στάλθηκε την Παρασκευή, μια μέρα μετά την απόφαση της ΕΠΟ να καλέσει ξένους διαιτητές για να διευθύνουν τον τελικό του Κυπέλλου αλλά ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Η επιστολή που υπογράφουν σχεδόν όλοι οι διαιτητές και βοηθοί της Super League αναφέρει:

«Αγαπητέ Κ. Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Σε απάντηση του email που μας στείλατε θελουμε να σας πούμε τα εξης. Σε συνέντευξη σας τον Σεπτέμβριο του 2017 σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Έλληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν.ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι ‘Έλληνες διαιτητές.

Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητες.

Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας.

Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεσή σας πολυ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη να είστε σίγουρος ότι απο τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε, οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο».