Έλληνες παίκτες συγκέντρωσαν σημαντικό ποσό για την κατασκευή ΜΕΘ

Ένα σημαντικό ποσό συγκέντρωσαν Έλληνες ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα έξοδα της κατασκευής νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. 

Έλληνες παίκτες συγκέντρωσαν σημαντικό ποσό για την κατασκευή ΜΕΘ

Η κατάσταση που βιώνει ο πλανήτης είναι πρωτόγνωρη και σίγουρα δύσκολη και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να είμαστε ενωμένοι και να παλέψουμε μαζί για να βγούμε νικητές από τον αγώνα με τον φονικό ιό.

Το καλύτερο παράδειγμα το έδειξαν οι δικοί μας αθλητές, καθώς Έλληνες ποδοσφαιριστές, διεθνείς και μη ακόμα και εκείνοι που αγωνίζονται στο εξωτερικό (θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους)προχώρησαν σε μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα συγκέντρωσαν χρήματα έτσι ώστε να βοηθήσουν για την κατασκευή Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και να συμβάλουν και αυτοί με τον τρόπο τους στη «μάχη» κατά του κορονοϊού.

Το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο, ενώ οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση είναι ολοένα και περισσότεροι δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους συμπατριώτες τους σε μία δύσκολη περίοδο.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από κάποιους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδες και βρήκαν κατευθείαν ανταπόκριση από αρκετούς ποδοσφαιριστές τόσο εντός της χώρας όσο και εκτός ενώ ήρθαν σε επαφή και με τους αρχηγούς των ομάδων της Super League που επίσης τόνισαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους.