Και οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης προανήγγειλε μια αλλαγή στη διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Και οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM" ο Μάνος Γαβριηλίδης προέβη στην εξής αποκάλυψη: «Θέλουμε να κάνουμε μία αλλαγή και να συμμετέχουν και οι Κυπελλούχοι των ενώσεων του Ερασιτεχνικού στην πρώτη φάση πριν φτάσουμε στους ομίλους, γιατί τους ομίλους βάσει της συμφωνίας που έχουμε με τον ΟΤΕ δεν μπορούμε να την αλλάξουμε».

Φυσικά ο παράγοντας της ΕΠΟ αναφέρθηκε και στο φετινό τελικό, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά των δυο φιναλίστ. «Ίσως να υπήρξαν και κάποια πράγματα που δεν τα προβλέψαμε, κάποιες ελλείψεις. Αυτά όμως δεν μπορούμε να τα χρεώσουμε μόνο στην αστυνομία, πρέπει να τα χρεώσουμε και λίγο στις ομάδες. Θα μπορούσαν κι αυτές να είχαν κάνει καλύτερη συνεννόηση με τους συνδέσμους, με τους φιλάθλους. Εγώ νομίζω ότι οι ομάδες όταν θέλουν μπορούν να ελέγξουν τους φιλάθλους. Η Τούμπα για παράδειγμα στα δύο ντέρμπι ήταν εκκλησία»

Αναφερόμενος στη διαιτησία του Ισπανού Μπορμπαλάν στον τελικό είπε: «Πριν τον αγώνα όλοι είχαμε να πούμε και κάτι. Ότι μειώνουμε το ποδόσφαιρο, μειώνουμε την διαιτησία. Φανταστείτε με τα τελευταία γεγονότα να είχαμε Έλληνα διαιτητή. Είχα και μία συζήτηση με κάποιους από τους κορυφαίους διαιτητές πάνω στο θέμα αυτό πριν τον αγώνα και είπα ότι δεν φταίει μόνο η ομοσπονδία, αλλά ότι φταίνε και αυτοί. Δεν το αρνήθηκαν, μου είπαν ότι είχα δίκιο» .