Αρνητικός στον κορωνοϊό ο προπονητής του Φωστήρα Ηλιούπολης

Ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης, Δημήτρης Αμπαριάν, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας με ενοχλήσεις στο στήθος, αλλά ήταν αρνητικός στο τεστ για τον κορωνοϊό

 

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο προπονητής του Φωστήρα Ηλιούπολης

Την δική του περιπέτεια βίωσε ο προπονητής του Φωστήρα Ηλιούπολης Δημήτρης Αμπαριάν όταν ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας ώστε να υποβληθεί στο τεστ για τον κορωνοϊό.

Τα αποτελέσματα ναι μεν ήταν αρνητικά, αλλά επειδή οι πόνοι από το στήθος μεταφέρθηκαν στην πλάτη, οι γιατροί τον υπέβαλαν σε μία σειρά από αιματολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις (τρίπλεξ καρδιάς, καρδιογράφημα, υπέρηχο αγγείων κ.ά.) υπό τον φόβο ενός ενδεχόμενου καρδιακού επεισοδίου. Οι εξετάσεις ήταν όλες καλές οι γιατροί απέδωσαν το πρόβλημα σε νευρομυϊκούς πόνους και ο προπονητής του Φωστήρα πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα ο κόουτς του Φωστήρα δήλωσε τα εξής: «Έχω δώσει στους παίκτες μου ατομικό πρόγραμμα, ώστε να διατηρηθούν σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και η γνώμη μου είναι ότι δύσκολα θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Βέβαια διάβασα δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΑ, Παναγιώτη Δημητρίου, ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει η ΕΠΟ. Αν δεν πέσει η αυλαία στα αθηναϊκά πρωταθλήματα κι αφού απομένουν οχτώ αγωνιστικές, το πιο δίκαιο θα είναι να θεωρηθεί ως μη γενόμενη η χρονιά και οι ομάδες να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν από την ίδια κατηγορία που είναι τώρα. Σε οχτώ αγωνιστικές πολλά μπορούν να συμβούν τόσο στο θέμα της ανόδου όσο και στο θέμα του υποβιβασμού».