ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νότης Τσίντογλου! (vid)

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνεί τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή  Νότη Τσίντογλου

ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νότης Τσίντογλου! (vid)

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνεί γιατί «έφυγε» από την ζωή ο Νότης Τσίντογλου, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του δικέφαλου του βορρά από το 1947 έως το 1960.

Ο Νότης Τσίντογλου τίμησε την φανέλα των «ασπρόμαυρων» για 13 ολόκληρα χρόνια. Ενώ ήταν από αυτούς που είχαν την τιμή να αγωνιστούν για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας στις 6/9/1959, στο φιλικό μεταξύ των δύο δικεφάλων της Ελλάδος (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

Αγωνιζόταν στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, είχε άριστη τεχνική κατάρτιση, εξαιρετική σέντρα και διακρινόταν για το φινετσάτο παιχνίδι του.

Ευτύχησε να δει τον ΠΑΟΚ επί των ημερών του να παίρνει επί σειρά ετών το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και άλλες δύο να παίζει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (ο ίδιος αγωνίστηκε στον δεύτερο με τον Παναθηναϊκό στην ουδέτερη … Λεωφόρο!).

Λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με τον κορονοϊό και τα αυστηρά μέτρα μετακίνησης η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Στην ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδης για τα 90 χρόνια «ζωής» του ΠΑΟΚ Νότης Τσίντογλου εμφανίζεται στο κλείσιμο της ταινίας να λέει τα εξής:


«Ξέρεις ποιο τραγούδι μου αρέσει και το ακούω; "Ας ξαναγινόμουνα και πάλι πιτσιρίκι", ειλικρινά, όχι για τίποτα άλλο, στον ΠΑΟΚ να έπαιζα… πολύ θα το ήθελα…».

Στο παρακάτω βίντεο συνέντευξή του στο αφιέρωμα της Παε ΠΑΟΚ: