Επίσημο: Παράταση αναστολής πρωταθλημάτων υποδομής από τη Super League

Η Super League επιβεβαίωσε την παράταση αναβολής των πρωταθλημάτων Κ19, Κ17 και Κ15 τουλάχιστον ως τις 30 Απριλίου, εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.

Επίσημο: Παράταση αναστολής πρωταθλημάτων υποδομής από τη Super League

Όπως συμβαίνει και με την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία των ανδρών, η Super League με απόφασή της τη Δευτέρα (23/3) επισημοποίησε την παράταση αναστολής όλων των πρωταθλημάτων υποδομής τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.

Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με την υπουργική απόφαση σχετικά με τις απαγορεύσεις και τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού που έχει «χτυπήσει» αναπόφευκτα και τη χώρα μας.

Η παράταση αναστολής για τα πρωταθλήματα Κ19, Κ17 και Κ15 της Super League, η οποία γνωστοποιήθηκε ήδη σε όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της δημοσίευσης του ΦΕΚ Β' 956/21.03.2020 σχετικά με την επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας (σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια κ.τ.λ.) για το χρονικό διάστημα από 21.03.2020 έως και 10.04.2020, η Super League εναρμονίζεται με την ως άνω υπουργική απόφαση και αναστέλλει τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομής έως τις 30 Απριλίου 2020».