Super League K15: Συνεχίζει στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει η Κ15 του Ολυμπιακού που νίκησε και τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Super League K15: Συνεχίζει στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Την τρίτη νίκη της με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην τεχνική ηγεσία κατέκτησε η Κ15 του Ολυμπιακού που επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 για την 17η αγωνιστική της Super League K15.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο πάτησαν γκάζι στην επανάληψη και πέτυχαν τέσσερα τέρματα. Το 1-0 ήρθε στο 50' με τον Αρσενίδη να βγάζει την παράλληλη πάσα και τον Παπακανέλλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 χάρη σε κεφαλιά του Κωστούλα.

Στο 57' ο Νίνος και ο Ρούτσι συνεργάστηκαν ωραία με τον τελευταίο να γράφει το 3-0. Λίγο πριν το φινάλε ο Αρσενίδης μοίρασε την τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι, με τον Σούφκα να γράφει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Νίνος (Μίνης 59’), Χουρδάκης (Καλυμνιός 59’), Φίλος, Κωστούλας (Γκλέτσος 65’), Μαυρόπουλος (Σούφκα 65’), Αρσενίδης, Ρούτσι, Μοίρας, Παπακανέλλος (Γατόπουλος 55’), Αθανασίου.