Super League K15: Συνεχίζει στις νίκες ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Τη νίκη με 3-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε η Κ15 του Ολυμπιακού για την 16η αγωνιστική της Super League K15.

Super League K15: Συνεχίζει στις νίκες ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Στην κατάκτηση της έκτης συνεχόμενης νίκης της προχώρησε η Κ15 του Ολυμπιακού που πέρασε και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-0.

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα έβαλαν από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης, αφού σημείωσαν δύο γκολ.

Το 1-0 ήρθε στο 18' όταν ο Σταράκης πάσαρε στον Μοίρα και εκείνος με πλασέ χρίστηκε σκόρερ. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μαυρόπουλος βρήκε με κάθετη πάσα τον Ρούτσι που δεν λάθεψε για το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 55' χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε έτσι τις έξι συνεχόμενες νίκες και με 38 βαθμούς, βρίσκεται πάντα στην κορυφή, στο +5 από τον δεύτερο Ατρόμητο.

Αστέρας Τρίπολης: Βαλληνδράς, Ι. Παπαδόπουλος, Καλόγηρος (Ρουμελιώτης 52'), Καραγλάνης, Τσαούσης (Λάσκαρης 52'), Παπαδημητρίου, Κλέπωας, Α. Παπαδόπουλος (Σκιαδάς 52'), Καλλαντζή, Τσιώλης (Ελέζι 62'), Γκούρας (Μωραΐτης 41')

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Αρσενίδης (Χατζηανόγλου 72'), Ρούτσι (Γατόπουλος 64'), Μοίρας (Σούφκα 72'), Μαυρόπουλος (Γιαννακόπουλος 72'), Αθανασίου (Βλέτσας 64').