Θα τρέξει ή δε θα τρέξει ο Χιμένεθ στα «Παναγούλεια»

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποσχέθηκε να λάβει μέρος στην "Ειρηνοδρομία 2018" που θα γίνει την Κυριακή (13/5) , αν η  ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Θα τρέξει ή δε θα τρέξει ο Χιμένεθ στα «Παναγούλεια»
Eurokinissi

Την Κυριακή 13 Μαΐου, στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων «Παναγούλεια» που γίνονται στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πριν από 42 χρόνια, θα διεξαχθεί η "Ειρηνοδρομία" 2018.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την εκδήλωση παραβρέθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ αν και έχει πολλές υποχρεώσεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε: "Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, σε μια διοργάνωση με ιστορία 35 χρόνων. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να μας απασχολούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Είναι καλό να δίνουμε το ερέθισμα με αυτούς τους αγώνες να ασχολείται ο κόσμος με τον αθλητισμό. Το Σάββατο έχω ένα άλλο σημαντικό γεγονός για μένα και την ομάδα μου και, αν όλα πάνε καλά, θα είμαι εδώ για τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω τον αγώνα σας».

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Δημήτριου (11-13 Μαΐου), είναι αφιερωμένες στο Γιάννη Ρίτσο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές παραστάσεις για τη ζωή του σπουδαίου Έλληνα ποιητή, αλλά και συναυλίες με το συγκρότημα «Εν Καρδία» και τη μικτή χορωδία του Δήμου.

Η «Ειρηνοδρομία» θα γίνει την 3η ημέρα αυτών των εκδηλώσεων, με κεντρικό σύνθημα το «Τρέχουμε για την Ειρήνη, Ζωντανεύουμε την Ελπίδα».