Super League K17: Ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» με 5-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Νέα νίκη για την Κ17 του Ολυμπιακού που νίκησε στον Ρέντη τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-0 για την 18η αγωνιστική της Super League K17.

Super League K17: Ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» με 5-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ασταμάτητοι για ακόμα μία αγωνιστική ήταν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού καθώς νίκησαν με 5-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μπορεί στο 7' ο Συρμής να έχασε πέναλτι, ωστόσο στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 17' είδαν τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο δύο λεπτά μετά χάρη στο γκολ του Σταμούλη.

Ο Σπυριδάκης που έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ έγινε σκόρερ για το 2-0, ενώ στο 33' η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σημείωσε αυτογκόλ για το 3-0. Έξι λεπτά μετά ο Φρέρης μοίρασε έτοιμο γκολ στον Σπυριδάκη ο οποίος έγραψε το 4-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λύγκας στο 56'. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 19 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης που έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης (Ρόκου 46’), Φρέρης (Γύπαρης 46’), Μαρίνης, Δούμας, Κατσογιάννης (Παστρικός 46’), Κασέμι, Σπυριδάκης, Πάστρας (Λύγκας 46’), Σταμούλης (Χρονακόπουλος 56’), Συρμής, Κίτσος.