Super League K19: Εμφατική νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-0 την Ξάνθη

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Κ19 του Ολυμπιακού που επιβλήθηκε εντός έδρας της Ξάνθης με 3-0 για την 22η αγωνιστική της Super League K19

Super League K19: Εμφατική νίκη για τον Ολυμπιακό, 3-0 την Ξάνθη

Ένα ημίχρονο χρειάστηκαν οι Νέοι του Ολυμπιακού για να κάμψουν την αντίσταση της Ξάνθης με 3-0. Οι Θρακιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γκολ καθώς ο Τσιπούρας βγήκε στην κόντρα αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Στουρνάρα.

Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν στο επόμενο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι». Ο Καρακούτης μετά από ωραία προσπάθεια κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουλάρι για το 1-0.

Στο 37' ήρθε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών πάλι από την άσπρη βούλα. Ο Φέκκας που κέρδισε και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε την εκτέλεση σκοράροντας για το 2-0.

Έξι λεπτά μετά η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τενεκέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην επανάληψη η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη πέτυχε και τρίτο τέρμα χάρη σε ωραίο σουτ του Καράκουτη στο 49'. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην πέμπτη διαδοχική τους νίκη και φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός: Στουρνάρας, Κεραμίδας, Νικόλης, Γκοτζαμανίδης (Ασλανίδης 46'), Τσάβος (Μαρίνος 56'), Φέκκας (Σαπουντζής 64'), Καράκουτης (Κατσαβάκης 82'), Σουρλής (Γεωργακόπουλος 46'), Τσέλιος, Αρσενίδης, Μπουλάρι.

Ξάνθη: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου, Μπάκος (Καρατλίδης 65'), Τενεκές, Νιαζήφογλου, Πιτσόλης, Αλεξανιάν (Πλατσιώτας 55'), Παπαδόπουλος, Τσιπούρας, Ιωακειμίδης (Μάρκου 60'), Κοτόπουλος.