ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑΣ: Πληρώνουν για να κάνουν το χόμπι τους…

Ο πρόεδρος της ιστορικής Δάφνης Αθηνών, Γιώργος Αγγελής, εξηγεί στο «ΦΩΣ» τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και υπογραμμίζει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές συνδράμουν οικονομικά στην ομάδα για να βγαίνουν εις πέρας οι υποχρεώσεις

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑΣ: Πληρώνουν για να κάνουν το χόμπι τους…

Στις περισσότερες ομάδες η διοίκηση είναι αυτή που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορεί ο κάθε σύλλογος να αντεπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις του. Στην περίπτωση της Δάφνης Αθηνών τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς οι παίκτες πληρώνουν για να κάνουν το χόμπι τους.
Για τον τρόπο λειτουργίας της ιστορικής «Δαφνούλας» ο πρόεδρος του σωματείου, Γιώργος Αγγελής υπογράμμισε τα εξής:

«Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Δάφνης και σκοπεύουμε να φτιάξουμε επετειακές φανέλες με τα πρώτα χρώματα της ομάδας που ήταν μπλε και άσπρο. Το σύνθημά μας είναι “μία ομάδα, μία οικογένεια” και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον υγιή αθλητισμό και όχι αποκλειστικά στον πρωταθλητισμό. Όσοι ποδοσφαιριστές είναι σπουδαστές, ή μαθητές, αυτοί πληρώνουν συνδρομή κάθε μήνα. Όσοι είναι ενήλικες αγοράζουν με δικά τους έξοδα το αθλητικό υλικό και αναλαμβάνουν να πληρώνουν τα έξοδα για την έκδοση των δελτίων τους.
Δυστυχώς δεν έχουμε οικονομικούς πόρους και κάνουμε αυτές τις κινήσεις για να μπορέσουμε να αντέξουμε μέσα στην κρίση. Με άλλα λόγια όλοι συμβάλουν στα οικονομικά έξοδα, ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Αυτοσκοπός μας είναι τα νέα παιδιά να μπορέσουν να εξελιχθούν και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική καριέρα τους. Τόσο εγώ όσο και ο Διονύσης Κάντζος που είμαστε στην ομάδα, είμαστε φίλαθλοι του Πανιωνίου, ενώ και ο προπονητής, Χρήστος Κώτσης είναι υπεύθυνος στην Κ 20 του “Ιστορικού”. Τα τμήματα υποδομής της ομάδας έχουν την επωνυμία, “Δάφνη Αθήνας – κυανέρυθρες ακαδημίες”.
Η πρώτη ομάδα έχει για έδρα της το γήπεδο του Ρουφ, ενώ οι ακαδημίες παίζουν σε ιδιωτικά γήπεδα στο Μαρούσι και στον Κολωνό».