Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση των Γιάννη Τζιούρα και Βασίλη Τζιούτζιου, ενώ έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Ηρακλής

Σε γνώριμα «λημέρια» επέστρεψαν ο Γιάννης Τζιούρας και ο Βασίλης Τζιούτζιου.

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επέστρεψαν στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης μετά την παρουσία τους την περασμένη χρονιά στα τμήματα υποδομής των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με δυο νέους ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε η ομάδα του Ηρακλή. Ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφές δυο παικτών που αγωνίζονταν πέρσι στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Πρόκειται για τον Γιάννη Τζιούρα που ήταν μέλος της Κ-17 αλλά και τον Τζιούτζιο Βασίλη (φωτο) που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Κ-19 της Φούτμπολ Λίγκ με τους κυανόλευκους».

Η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ομάδας

«Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή, αλλά και τα τμήματα υποδομής. Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Τσακιρίδης και Μάντικας που βρήκαν τα δυο φλουριά.

Το παρών έδωσαν άνθρωποι που στηρίζουν το τμήμα. Ο Φώτης Θέος αναφερόμενος για την νέα σεζόν τόνισε: «Εύχομαι το 2020 να είναι μια χρονιά που ο Ηρακλής θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του και να λύσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία δέκα χρόνια. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αναμένουμε τις εξελίξεις».