Κραυγή αγωνίας για το Καυταντζόγλειο - Έκαναν εκεί αγώνες... σκύλων

Οργή των προπονητών για την παραχώρηση του κεντρικού σταδίου για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανικού Ποιμενικού!!!

Κραυγή αγωνίας για το Καυταντζόγλειο - Έκαναν εκεί αγώνες... σκύλων

Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη απέστειλε ο Σύνδεσμος Προπονητών Β. Ελλάδος, ζητώντας την παρέμβαση του σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας του Καυτανζογλείου σταδίου.

Αφορμή γι΄αυτό στάθηκε η παραχώρηση του κεντρικού σταδίου για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανικού Ποιμενικού!!!

Αναλυτικά:

«Το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο δικαιολόγησε απόλυτα τον χαρακτηρισμό του ως Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Υστερα από πολλά χρόνια το Σαββατοκύριακο διεξήχθη αγώνας υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανικού Ποιμενικού!!!

Μετά από χρόνια υποσχέσεων προχώρησε και ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες η ανακατασκευή του βοηθητικού σταδίου και του χλοοτάπητα τόσο στο βοηθητικό όσο και στο κεντρικό κόστους περίπου 1.000.000 ευρώ. Αυτούς του χλοοτάπητες που η διοίκηση του ΕΚΣ με πάθος υπερασπιζόταν «κυνηγώντας» τους αθλητές στίβου (όταν προσπαθήσουν να τους χρησιμοποιήσουν) την δεδομένη στιγμή στο πλαίσιο εύρεσης χρημάτων, τους δίνει να τους χρησιμοποιήσουν τα συμπαθή τετράποδα.

Ελπίζουμε το τίμημα να είναι ικανοποιητικό και να γεμίσει τον κουμπαρά του σταδίου. Τα χρήματα αυτά να έχουν και την ανάλογη ανταποδοτικότητα, καθώς το στάδιο πρέπει να έχει την απαραίτητη θέρμανση για τον χειμώνα και να εξοπλιστεί με αθλητικό υλικό. Μην ξεχνάμε ότι στην Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένο να γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων. Ιδιαίτερη ικανοποίηση πρέπει να νιώθει και ο μεγάλος ευεργέτης της, Λύσσανδρος Καυτανζόγλου βλέποντας την παρακαταθήκη που άφησε για τον κλασικό αθλητισμό και τη νεολαία της πόλης, να την διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο οι τοποθετημένοι από τις εκάστοτε κυβερνήσεις – διοικούντες.

Κύριε Υφυπουργέ ζητάμε την άμεση παρέμβαση όλων των υπεύθυνων φορέων (Υφυπουργείο Αθλητισμού, ΓΓΑ) γιατί ο κατήφορος κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Την δεδομένη μάλιστα στιγμή που είναι άμεση αναγκαιότητα η ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα στο Κεντρικό στάδιο του ΕΚΣ, καθώς και ο εξοπλισμός με αθλητικό υλικό. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τις άμεσες ενέργειες σας».