ΑΕΚ Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 0-2: Ανέβηκαν τρίτοι οι «ερυθρόλευκοι»

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 2-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League K19.

ΑΕΚ Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 0-2: Ανέβηκαν τρίτοι οι «ερυθρόλευκοι»

Σημαντική νίκη πέτυχε στο Αθλητικό Κέντρο του Γαλατσίου η Κ19 του Ολυμπιακού για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα νίκησαν την ΑΕΚ με 2-0 και σημείωσαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, ενώ παράλληλα προσπέρασαν τους «κιτρινόμαυρους» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο στον αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που είχαν. Στο 28ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους Πειραιώτες. Ο Μαρίνος κέρδισε πέναλτι από τον Αρβανίτη και στη συνέχεια ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση γράφοντας το 1-0.

Οι Νέοι της ΑΕΚ συνέχισαν να πιέζουν αλλά οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη είχαν τον τρόπο να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, το οποίο και διεύρυναν στο 88'. Ο Φέκκας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας μπήκε στην περιοχή και αφού πρώτα πέρασε τον Θεοχάρη πλάσαρε για το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός έφτασε μία ανάσα από το 3-0 αλλά το σουτ του Σουρλή σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Λιώνης (78' Κώτσιος), Σταμούλης, Καραβίδας, Αρβανίτης, Ποζατζίδης, Κάτσικας (56' Κοσίδης), Ρουκουνάκης (90' Κορομηλάς), Χριστόπουλος, Τσαρούχας, Μαχαίρας (90' Δημητρίου).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (77' Κατσαβάκης), Φέκκας, Μαρίνος (68' Κεραμίδας), Αρσενίδης (75' Τσέλιος), Σουρλής, Μπουλάρι.