Σκορ ρεκόρ, Ιπποκράτης Περιστερίου -Νίκη Αλίμου 10-1!

Ο Ιπποκράτης Περιστερίου του Βασίλη Βόγλη πέτυχε το σκορ της 15ης αγωνιστικής στην ΕΠΣ Αθηνών κόντρα στη Νίκη Αλίμου (10-1) 

Σκορ ρεκόρ, Ιπποκράτης Περιστερίου -Νίκη Αλίμου 10-1!

Επιβλητική ήταν η τελευταία εμφάνιση του Ιπποκράτη Περιστερίου, καθώς επικράτησε της Νίκης Αλίμου με το εμφατικό 10-1. Φυσικά ήταν το μεγαλύτερο σε έκταση σκορ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (15η), αλλά ο τεχνικός του συλλόγου, Βασίλης Βόγλης (ΦΩΤΟ), έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υιοθετεί το δόγμα «εξοντώστε τον αντίπαλο» και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι υπέρ των μεγάλων σκορ ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι μικρής δυναμικότητας. Στο ματς με τη Νίκη Αλίμου το σκορ ήταν 5-0 στο πρώτο 15λεπτο, ενώ το ημίχρονο έληξε με 6-0. Είπα στους παίκτες μου να … ρίξουν στροφές στην επανάληψη, αλλά δεν μας βοήθησε ο αντίπαλος με το παιχνίδι του. Από την πλευρά μας προσθέσαμε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό μας και παραμείναμε σε τροχιά ανόδου.

Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε … ταμείο. Θέλω να υπογραμμίσω ότι ο δεύτερος όμιλος της Γ’ κατηγορίας είναι ο πιο δύσκολος και γίνεται μάχη για τα τρία εισιτήρια της ανόδου. Διαθέτουμε πολύ καλό ρόστερ, με αξιόλογο υλικό και είμαστε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Β’ Αθηνών. Η διοίκηση είναι πάντα στο πλευρό μας και δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Μέχρι τώρα έχουμε να επιδείξουμε 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και είναι ένας πολύ καλός απολογισμός με αφορμή την λήξη του πρώτου γύρου».

Στο μέτωπο των μεταγραφών, η διοίκηση κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι που να ταιριάζει τα πλάνα της ομάδας.