Έφτασε τα 24 με γκολάρα ο Μάνος (vid)

Ο πρώτος σκόρερ της Football League σκόραρε και στο 4-0 του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Έφτασε τα 24 με γκολάρα ο Μάνος (vid)

Στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βρίσκεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας. Αυτό, όμως, που έκλεψε την παράσταση γι’ ακόμα μία φορά ήταν ο Δημήτρης Μάνος.

Ο πρώτος σκόρερ της Football League σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, αλλά είναι με διαφορά το πιο ωραίο απ’ όλα. Με αυτό το γκολ ο Μάνος έφτασε τα 24 στη Football League κάνοντας μία τρομερή σεζόν.

Κάπως έτσι κατάφερε και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα και ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του. Ο Δημήτρης Μάνος είναι ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο επιθετικός της ομάδας της Κρήτης θα είναι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και φυσικά θα είναι στο χέρι του να μείνει στο ρόστερ.

ΟΦΗ - Απόλλων Λάρισας 4-0 (47' & 64' Βουό, 50' & 82' Μάνος)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (77' Κοντογιάννης), Ντίνας (46' Κοέλιο), Κουτσιανικούλης (71' Νοικοκυράκης), Μάνος, Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα (84' Χαραλαμπόπουλος), Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Λίταινας, Ιβανίδης, Μαυριάς (57' Καμπέρης), Σουλίδης, Γαρυφαλλόπουλος (57' Κανούλας), Τσιλούλης.

Δείτε το φανταστικό γκολ του Δημήτρη Μάνου…