Με Κρέσπο και Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (12/1 19:30) την ΑΕΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» και ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι Κρέσπο και Μαουρίσιο. 

Με Κρέσπο και Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (11/1) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (12/1 19:30) ντέρμπι των «Δικεφάλων» με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικιών Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι Κρέσπο και Μαουρίσιο.

Αμφότεροι έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.

Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός κατάφερε να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα, ωστόσο κρίθηκε πιο σωστό να προφυλαχθεί αυτή την αγωνιστική, μένοντας έτσι εκτός αποστολής.

Στην αποστολή όπως αναμενόταν δεν δίνουν το παρών επίσης οι γνωστοί τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, καθώς επίσης και οι Μιχάι και Στοχ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Άκπομ.