«Η Λέτσε θέλει Ελ Καντουρί»

Στο στόχαστρο της Ιταλικής Λέτσε φαίνεται να βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Ομάρ Ελ Καντουρί, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

«Η Λέτσε θέλει Ελ Καντουρί»

Για την ενίσχυσή της μεσαίας της γραμμής κινείται η Λέτσε ενόψει και της συνέχειας που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

Πρώτος στόχος της ομάδας του Φάμπιο Λιβεράνι δείχνει να είναι ο ποδοσφαιριστής της Τζένοα Ρικάρντο Σαπονάρα παρόλα αυτά όπως προκύπτει η συγκεκριμένη περίπτωση παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για τους Ιταλούς.

Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες της Λέτσε εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις και μία από αυτές, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, είναι ο χαφ του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί.

Να σημειωθεί, ότι ο Ελ Καντουρί παλιότερα έχει αγωνιστεί στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στις Νάπολι, Τορίνο, Έμπολι και Μπρέσια.

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σημειώνει πως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει στην Ιταλία, ωστόσο δεν γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Την φετινή σεζόν ο Ελ Καντουρί έχει 15 συμμετοχές με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο γκολ.