Ο Ηρακλής «στέλνει» την ΕΠΟ να κάνει φιέστα μόνη της

Ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του καταφέρθηκε εναντίον της απόφασης για αλλαγή του κανονισμού αδειοδότησης, ενώ  γνωστοποίησε ότι θα ματαιώσει την φιέστα και την απoνομή στέψης του από αντιπροσωπεία της Ε.Π.Ο

Ο Ηρακλής «στέλνει» την ΕΠΟ να κάνει φιέστα μόνη της

Άμεσα αντέδρασε ο Ηρακλής στην αλλαγή του κανονισμού αδειοδότησης, όσον αφορά στην ποινή του υποβιβασμού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «λυκοφιλίες» και «κυκλώματα» που ρημάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ γνωστοποίηση ότι ματαιώνει την προγραμματισμένη κυριακάτικη φιέστα και την απονομή από την αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά ανακοίνωση Ποδοσφαιρικού Τμήματος Ηρακλής 1908:

«Μετά και την χθεσινή απόφαση της SuperLeague για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο απoφάσισε να ματαιώσει την απoνομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της Ε.Π.Ο.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.

Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια».