Ατζέντης Κούτρη: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να τον αποκτήσει η Νάπολι»

Ο μάνατζερ του παίκτη του Ολυμπιακού, Νίκος Κλιτσίδης, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί για κάποια πρόταση της Νάπολι προς τον πελάτη του, όμως τονίζει πως αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να τον αποκτήσει.

Ατζέντης Κούτρη: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να τον αποκτήσει η Νάπολι»

Ο Νίκος Κλιτσίδης, ατζέντης του Λεονάρτνο Κούτρη, μίλησε στον ιταλικό Τύπο θέλοντας να απαντήσει στις φήμες των Ιταλών περί απόκτησης του 24χρονου αριστερού μπακ από την Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Έλληνας μάνατζερ στις δηλώσεις του τονίζει πως ακόμα δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από τους «παρτενοπέι», όμως σημειώνει πως η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετακομίσει η νεαρός αμυντικός στην Ιταλία για χάρη του πρώην προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κλιτσίδη: «Δεν έχω ακούσει κάτι ακόμα από τη Νάπολι, αλλά το βέβαιο είναι πως μιλάμε για έναν μεγάλο σύλλογο. Ο Γκατούζο τον ξέρει πολύ καλά, αφού τον αντιμετώπισε τόσο ως προπονητής του ΟΦΗ, όσο και με την Μίλαν στο Europa League. Επίσης στη Νάπολι βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς με τον οποίο ο Κούτρης είναι συμπαίκτης στην Εθνική. Γνωρίζουν την αξία του».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να τον αποκτήσει η Νάπολι γιατί δεν παίζει πάρα πολύ. Η τιμή του τον Ιούνιο μπορεί να είναι υψηλότερη. Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που προσπάθησαν να τον αποκτήσουν. Είχαμε προτάσεις από την Ισπανία και την Γαλλία. Γνωρίζω καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είχα φέρει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη Τζένοα και στη συνέχεια στη Μίλαν».