Κ17 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-3: Τον «σκότωσε» ο Συρμής!

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού πήρε με επιβλητικό τρόπο το «ντέρμπι αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ματς που ξεκίνησε το Σάββατο (14/12) και ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη!

Κ17 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-3: Τον «σκότωσε» ο Συρμής!

Έστω και με καθυστέρηση αρκετών ημερών, η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εφήβων που είχε διακοπεί το περασμένο Σάββατο (14/12), ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη με θριαμβευτές τους «ερυθρόλευκους» και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Συρμή!

Το ματς είχε διακοπεί το Σάββατο λόγω έντονης βροχόπτωσης μετά το α' ημίχρονο και με το σκορ στο 0-2, χάρη σε δύο γκολ του νεαρού φορ (5', 19'). Την Τετάρτη ο Συρμής... συνδέθηκε ξανά με τα «πράσινα» δίχτυα στο 75' από ασίστ του Λιάτσου, γράφοντας το τελικό 0-3!

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έφτασε τους 32 βαθμούς και παρέμεινε πρώτη στην κατάταξη, ούσα στο +4 από τον... ακολουθούντα Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Λίλο, Ζαφείρης, Παυλάκης, Ζούγρας, Προδρομίτης, Κωστόπουλος, Γωγουβίτης, Δημοσθενιάδης, Βολάκης, Τζαβίδας, Πουλιάνος. Έπαιξαν και οι: Έρβιν, Κυριόπουλος, Αρσένης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Λιοφάγος, Κατσογιάννης, Γιαλεδάκης, Ντόι, Πάστρας (88’ Παπακωνσταντίνου), Σπυριδάκης (80’ Ποιμενίδης), Λιάτσος (85’ Κουτσογούλας), Συρμής (88’ Χρήστου), Σταμούλης (88’ Μαρίνης).

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ