Ολυμπιακός: Ενοχλημένοι οι «ερυθρόλευκοι» με τον ΠΣΑΠ

Δεν ήχησαν καλά στα αφτιά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού οι δηλώσεις του προέδρου του συνδέσμου τους, Γιώργου Μπαντή.

Ολυμπιακός: Ενοχλημένοι οι «ερυθρόλευκοι» με τον ΠΣΑΠ

Από την Κυριακή το βράδυ το κυρίαρχο θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το εγκληματικό τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ τη γλίτωσε με μία βαριά κάκωση που θα τον κρατήσει εκτός για ένα μήνα, ενώ θα μπορούσε η ζημιά να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Μπαντής: «Αντισυναδελφικό το μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε!»

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν σοκαρισμένοι με το μαρκάρισμα που δέχτηκε ο συμπαίκτης τους, ενώ είναι ενοχλημένοι και με δύο καταστάσεις μετά από αυτό το γεγονός. Το πρώτο έχει να κάνει με τη στάση που κράτησε ο Πασαλίδης, ο οποίος δεν πήγε στα αποδυτήρια, ούτε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά ούτε και να δει τον Γκιγιέρμε.

Το δεύτερο που τους έχει ενοχλήσει είναι οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ναι μεν χαρακτήρισε αντισυναδελφικό το μαρκάρισμα, αλλά διαβάζοντας κανείς τις δηλώσεις του καταλαβαίνει πως περισσότερο προσπάθησε να προστατέψει τον Πασαλίδη παρά τον Γκιγιέρμε.

Δεν ήχησαν καλά στα αφτιά των «ερυθρόλευκων» οι δηλώσεις του Μπαντή, ο οποίος επιχείρησε να χαμηλώσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Πασαλίδη. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού περίμεναν μία διαφορετική στάση από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ για το συγκεκριμένο θέμα.