«Ακόμα ένα βαρίδιο του Κόκκαλη η απόφαση του Άρειου Πάγου»

Τι σχολίαζαν στον Ολυμπιακό για την απόφαση του Άρειου Πάγου σχετικά με το ποσό που πρέπει να καταβάλουν στο ελληνικό δημόσιο.

«Ακόμα ένα βαρίδιο του Κόκκαλη η απόφαση του Άρειου Πάγου»

Με απόφαση του Αρείου Πάγου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο το ποσό των 11 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα το ποσό των 10.918.292 ευρώ.

Πρόκειται για χρήματα που αφορούν σε μεταγραφές που είχε κάνει η διοίκηση του Γιώργου Κοσκωτά και ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο, αφού το συγκεκριμένο ποσό δεν είχε συμπεριληφθεί στη ρύθμιση που είχε γίνει στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να καταβάλει το παραπάνω ποσό στο ελληνικό δημόσιο και από την πειραϊκή ΠΑΕ σχολίαζαν πως πρόκειται για ένα ακόμα βαρίδιο της διοίκησης του Σωκράτη Κόκκαλη.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες σχολίαζαν για την απόφαση του Άρειου Πάγου: «Είναι ένα ακόμα βαρίδιο του Κόκκαλη που άφησε στον Ολυμπιακό. Ενώ διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση το εν λόγω ποσό να αξιωθεί ποτέ από τον Ολυμπιακό. Άλλος ένας σκελετός στην ντουλάπα του Κόκκαλη...», έλεγαν στο λιμάνι για το θέμα.