Κ15: Μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό, 4-3 τον Ατρόμητο

Μετά από ένα απίστευτο σε εξέλιξη ματς, η Κ15 του Ολυμπιακού νίκησε εκτός έδρας την αντίστοιχη του Ατρόμητου με 4-3 για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Κ15: Μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό, 4-3 τον Ατρόμητο

Απίθανο παιχνίδι διεξήχθη στο Περιστέρι ανάμεσα στην Κ15 του Ατρόμητου και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες χάρισαν γκολ και θέαμα στους παρευρισκόμενους, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να κατακτά στο τέλος τη νίκη με 4-3.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Κουμπάρο αλλά ο Μοίρας με προβολή στο 12' ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος παίκτης εννέα λεπτά μετά έβαλε σε θέση οδηγού τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δέχτηκαν στη συνέχεια την ισοφάριση από το Λέντζα.

Το πρώτο ημίχρονο επιφύλασσε κι άλλες συγκινήσεις, με τον Ολυμπιακό να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε χατ - τρικ του Μοίρα αλλά οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν σε 3-3 με γκολ του Αλεξίου λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά καθώς οι δύο «μονομάχοι» επικεντρώθηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη ήρθε στο 83', με τον Χατζηανόγλου να εκμεταλλεύεται την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Βλέτσα.

Ατρόμητος (Κοντοβράκης): Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αλεξίου, Κορομηλάς, Χριστοδούλου, Κουμπάρος, Κυριφίδης, Τσαγγάρης, Λέντζας, Μπέκος. Έπαιξαν και οι: Αμπαρτζίδης, Ευθυμίου, Πιζάνιας.

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Έξαρχος, Μίνης, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης (Χατζηανόγλου 62’), Γατόπουλος (Γιαννακόπουλος 72’), Βλέτσας, Μοίρας, Παπακανέλλος (Διαμαντόπουλος 52’), Αρσενίδης (Ρούτσι 72’).