Ολυμπιακός: Έργο εδώ και 15 χρόνια από τη Σχολή Αλίμου

Από τις παλαιότερες Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, είναι αυτή που κατοικοεδρεύει στον Άλιμο.

Ολυμπιακός: Έργο εδώ και 15 χρόνια από τη Σχολή Αλίμου

Με έτος έναρξης λειτουργίας το 2004, η Σχολή του Ολυμπιακού στον Άλιμο φιλοξενεί κάθε χρόνο περισσότερα από 300 παιδιά, ηλικίας 5 έως 15 ετών. Τηρώντας πιστά τις αρχές και τις νόρμες λειτουργίας της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, οι άνθρωποι της Σχολής, στοχεύουν στο να συνδυάζουν ιδανικά το παιχνίδι παράλληλα με τη σωστή εκμάθηση των μυστικών του ποδοσφαίρου.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τέσσερα γήπεδα συνολικά (ένα μεγάλο και τρία μικρότερα), τα οποία καλύπτουν ιδανικά τις απαιτήσεις τόσο των υπευθύνων όσο και των παιδιών, ενώ όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη ιατρού. Η Σχολή των νοτίων προαστίων, που «τρέχει» υπό την τεχνική διεύθυνση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αμανατίδη, αποτελεί εξάλλου πόλο έλξης για τους παίκτες της πρώτης ομάδας του συλλόγου, που συχνά-πυκνά επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις προκειμένου να βρεθούν κοντά στα παιδιά, να συνομιλήσουν μαζί τους και να τους δώσουν το παράδειγμα που πρέπει.

Πέραν του ποδοσφαιρικού, ο Άλιμος έχει έντονη δραστηριότητα και στο φιλανθρωπικό κομμάτι, αφού σε συνεργασία με τον Δήμο και όλους τους τοπικούς φορείς, πρωτοστατεί σε διοργάνωση ποδοσφαιρικών τουρνουά, τα έσοδα των οποίων περνούν στη διάθεση ευπαθών ομάδων και ιδρυμάτων που χρειάζονται βοήθεια.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση Εγκατάστασης/ονομασία: Μεγάλη του Γένους Σχολής 12, Άλιμος, ΤΑΧ. Κ 17456, Alma Club

Όνομα Υπευθύνου: Ευγενίδης Παύλος

Τηλέφωνο: 2109930031

Φαξ: 2109930031

Κινητό: 6944321519

e-mail: evgenidispavlos@yahoo.gr