Ένας στους δύο ανεβαίνει!

Τα μπαράζ της Γ' Εθνικής στο... πιάτο σας - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους αγώνες που αρχίζουν σήμερα και θα στείλουν τέσσερις ομάδες στη Β' Εθνική.

Ένας στους δύο ανεβαίνει!

Ξεκινούν σήμερα Κυριακής στις 17:00 τα μπαράζ Γ’ Εθνικής με φόντο την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Οκτώ ομάδες χωρισμένες σε δυο ομίλους θα δώσουν την ύστατη μάχη για να βρίσκονται τη νέα σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέσσερις από αυτές – δυο από κάθε όμιλο – κερδίζουν το εισιτήριο.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τώρα για οκτώ ομάδες της κατηγορίας ξαναρχίζει σήμερα Κυριακή. Οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων της κατηγορίας, ρίχνονται στη μάχη με μοναδικό στόχο την άνοδο. Οι οκτώ ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους βάσει γεωγραφικών κριτηρίων, με τους πρωταθλητές του 1ου, του 2ου, του 3ου και του 4ου ομίλου της κανονικής περιόδου να μετέχουν στον 1ο και τους αντίστοιχους του 5ου, του 6ου, του 7ου και του 8ου στον 2ο όμιλο.

Έτσι, στον 1ο όμιλο μετέχουν οι Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης Λευκάδας και ΝΠΣ Βόλος, ενώ στον 2ο όμιλο οι Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός Πειραιά, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος.

Για τη σημερινή 1η αγωνιστική, στον 1ο όμιλο ο Τηλυκράτης υποδέχεται τον Ηρακλή με διαιτητική τριάδα τους Γρατσάνη, Νταλούκα (Τρικάλων), Κόλλια (Ηπείρου) και ο ΝΠΣ Βόλος φιλοξενεί τον Απόλλωνα με ρέφερι τον Μιχαηλίδη και βοηθούς τους Φίλο, Σοφό (Βοιωτίας).

Στον 2ο όμιλο ο Ηρόδοτος παίζει στην έδρα του κόντρα στον Αστέρα με διαιτητή τον Λάμπρου (Εύβοιας) και βοηθούς τον Ζήρδα και τη Δέτση (Αθηνών), ενώ ο Αήττητος υποδέχεται τον Εθνικό (διαιτητικό τρίο οι Γκορτσίλας, Νατσιόπουλος, Νταβέλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας).

Οι αγωνιστικές

Το μίνι-πρωτάθλημα αποτελείται από έξι αγωνιστικές, εκ των οποίων η μία θα είναι εμβόλιμη (αυτής της προσεχούς Τετάρτης, 2/5) και οι υπόλοιπες κάθε Κυριακή, με ώρα έναρξης όλων των αναμετρήσεων στις 17:00. Πάμε να δούμε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων και στους δύο ομίλους.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η αγωνιστική (Σήμερα): Τηλυκράτης-Ηρακλής, ΝΠΣ Βόλος-Απόλλων Παραλιμνίου.

2η αγωνιστική (2/5): Ηρακλής-ΝΠΣ Βόλος, Απόλλων Παραλιμνίου-Τηλυκράτης.

3η αγωνιστική (6/5): ΝΠΣ Βόλος-Τηλυκράτης, Ηρακλής-Απόλλων Παραλιμνίου.

4η αγωνιστική (13/5): Ηρακλής-Τηλυκράτης, Απόλλων Παραλιμνίου- ΝΠΣ Βόλος.

5η αγωνιστική (20/5): ΝΠΣ Βόλος-Ηρακλής, Τηλυκράτης-Απόλλων Παραλιμνίου.

6η αγωνιστική (27/5): Τηλυκράτης- ΝΠΣ Βόλος, Απόλλων Παραλιμνίου-Ηρακλής.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η αγωνιστική (Σήμερα): Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας, Αήττητος Σπάτων-Εθνικός Πειραιά.

2η αγωνιστική (2/5): Αστέρας Αμαλιάδας-Αήττητος Σπάτων, Εθνικός Πειραιά-Ηρόδοτος.

3η αγωνιστική (6/5): Αήττητος Σπάτων-Ηρόδοτος, Αστέρας Αμαλιάδας-Εθνικός Πειραιά.

4η αγωνιστική (13/5): Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος, Εθνικός Πειραιά-Αήττητος Σπάτων.

5η αγωνιστική (20/5): Αήττητος Σπάτων-Αστέρας Αμαλιάδας, Ηρόδοτος-Εθνικός Πειραιά.

6η αγωνιστική (27/5): Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων, Εθνικός Πειραιά-Αστέρας Αμαλιάδας.