Χαμός στον Πανσερραϊκό - "Χάθηκαν" τα δελτία!

Νέο, απίστευτο συμβάν στα "λιοντάρια", όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Βούρτσης, πήρε τα δελτία από τα γραφεία της ομάδας λίγες ώρες πριν το ματς με τα Τρίκαλα!

Χαμός στον Πανσερραϊκό - "Χάθηκαν" τα δελτία!

Συνεχίζονται τα τραγικά και παράδοξα συμβάντα στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα άνθρωποι της ομάδας έκαναν μια τρομακτική ανακάλυψη. Ο συνεργάτης του Χειρίδη και πρόεδρος του σωματείου, Αντώνης Βούρτσης, πέρασε χθες από τα γραφεία της ομάδας και αφαίρεσε (!) τα δελτία των παικτών από τον χώρο φύλαξής τους. Η κίνηση αυτή φυσικά είχε απώτερο σκοπό να εμποδίσει τα "λιοντάρια" να αγωνιστούν κόντρα στα Τρίκαλα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ενημέρωσαν άμεσα την διοργανώτρια αρχή αλλά και την ΕΠΟ. Αρχικά υπήρξε η σκέψη ο Πανσερραϊκός να κατέβει στο ματς μόνο με λίστα παικτών, λόγω των συγκυριών. Ωστόσο, ευτυχώς για τα "λιοντάρια" βρέθηκε καλύτερη λύση. Αν αποφασιζόταν η αρχική λύση, οι Θεσσαλοί θα είχαν κάθε έννομο δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση ως το κύρος του αγώνα. Επομένως, αποφασίστηκε να εκδοθούν προσωρινά δελτία από την ΕΠΟ για να αποφευχθούν περαιτέρω "παρατράγουδα"...