Παναθηναϊκός: Mε Zαγαρίτη αλλά δίχως οπαδούς στην Πάτρα - Φόβοι για ραντεβού θανάτου

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Πάτρα για το ματς της Τετάρτης(30/10) με την Παναχαϊκή, υπό τον φόβο επεισοδίων. Ντεμπούτο στην αποστολή για τον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Παναθηναϊκός: Mε Zαγαρίτη αλλά δίχως οπαδούς στην Πάτρα - Φόβοι για ραντεβού θανάτου

Μπλόκο από την αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς μόνο μεμονωμένα θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Πάτρα για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης(30/10) κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Έγγραφο από την τοπική αστυνομική διεύθυνση στον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρει πως υπάρχει κίνδυνος για ραντεβού θανάτου λόγω της μεγάλης παρουσίας οπαδών διαφόρων ομάδων στην Πάτρα με ιστορικό αντιπαλότητας.

Επίσης, η αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση οργανωμένης μετακίνησης μπορεί να υπερκαλυφθεί η εξέδρα που θα δώσουν οι γηπεδούχοι στους φιλοξενούμενους με βάση το πλάνο που έχει καταρτιστεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Αναλυτικά απαρτίζεται από τους:

Διούδη, Χριστογεώργο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Ζαγαρίτη, Φάουστο, Κολοβό, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μολό, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Περέα και Σέχου.