Super League K19: Γκολ και θέαμα στο 4-4 του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ

Με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στον πάγκο η Κ19 του Ολυμπιακού έμεινε στο 4-4 με την αντίστοιχη του ΟΦΗ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Super League K19: Γκολ και θέαμα στο 4-4 του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ

Ωραίο ποδόσφαιρο έπαιξαν οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» μετά την απομάκρυνση του Ρικάρντο Πέρες.

Οι Πειραιώτες έμειναν στο 4-4 με τους Κρητικούς στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη, ωστόσο χάρισαν πολλά γκολ σε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες. Την αρχή έκανε μόλις στο 3' ο Κατσαβάκης ενώ στο 16' ο Σουρλής έκανε το 2-0.

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο όμως άλλαξε το σκηνικό μιας και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή, με τον δείκτη του σκορ στο πρώτο μέρος να σταματά στο 2-3.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση και με τη συμπλήρωση μίας ώρας τα κατάφεραν χάρη σε γκολ του Μαρίνου.

Μάλιστα επτά λεπτά μετά ο Αρσενίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Νεοφυτίδης. Στο 87' ο Αρσενίδης πάλι ήταν εκείνος που κέρδισε την εσχάτη των ποινών, την οποία αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Σουρλής για το 4-3.

Ωστόσο οι Νέοι του ΟΦΗ δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα καθώς στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν σε 4-4 με γκολ του Κουράκη.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας (Μαρτίνης 70’), Σαπουντζής (Νεοφυτίδης 46’), Φέκκας (Νικόλης 46’), Μαρίνος, Κατσαβάκης (Αρσενίδης 60’), Σουρλής, Μπουλάρι (Ντότης 75’).

ΟΦΗ (Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Γαιτάνης (65’ Παπαδάκης) Αυγουστάκης, Μακρυδάκης (75’ Σαβουϊδάκης), Ψαρράς, Καλαϊτζάκης, Μπέρκης (57’ Κουράκης), Νοικοκυράκης, Παπιομίτογλου (65’ Μαρινάκης), Σταυρακάκης.