Super League K19: Ήττα για τον Ολυμπιακό από τον Άρη με 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κ19 του Ολυμπιακού από την αντίστοιχη του Άρη για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Super League K19: Ήττα για τον Ολυμπιακό από τον Άρη με 1-0

Τη δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού που έχασαν στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» από τον Άρη με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ορεξάτοι και μόλις στο 2' σημείωσαν την πρώτη τους αξιόλογη φάση, με τον Μαρίνο να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και να επιχειρεί το σουτ το οποίο κατέληξε κόρνερ.

Η πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων συνεχίστηκε μέχρι να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι στο 19'. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ η άμυνα των Πειραιωτών αδράνησε με αποτέλεσμα να στείλει με κεφαλιά ο Τράκας τη μπάλα στα δίχτυα πανηγυρίζοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά την επίτευξη του γκολ οι «κίτρινοι» έκλεισαν τους χώρους βάζοντας δύσκολα στη δημιουργία των παικτών του Ρικάρντο Πέρες. Ενδεικτικό είναι πως ο Σουρλής δεν μπορούσε να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Άρη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Από την άλλη ο Άρης χτυπούσε στις αντεπιθέσεις θέλοντας εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους.

Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους και στο 79' είχαν δοκάρι με υπέροχο γυριστό σουτ του Μπουλάρι εκτός περιοχής. Στα τελευταία λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης (Μπέλιτς 46’), Κεραμίδας (Μαρτίνης 68’), Νεοφυτίδης (Σαπουντζής 81’), Νικόλης (Κατσαβάκης 83’), Μαρίνος, Αρσενίδης (Λιάτσος 46’), Σουρλής, Μπουλάρι.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Βόλος-Ατρόμητος 2-1

ΟΦΗ-Πανιώνιος 3-0

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 6-0

Λαμία-Παναιτωλικός 0-1

ΑΕΛ-ΑΕΚ 3-2

Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ 1-2