Ολυμπιακός Κ15: Κόντρα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ οι «μικροί»

Στην Αγγλία βρίσκεται η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού Κ15 για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με ομάδες της Premier League όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ολυμπιακός Κ15: Κόντρα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ οι «μικροί»

Η ομάδα της Κ15 του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ντέρμπι της Αγγλίας για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με πανίσχυρες ομάδες από την Premier League καθώς και με ομάδες της Premier Ship.

Συγκεκριμένα το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της Premier League Youth Operations και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ,

Πέρα από τους Πειραιώτες οι ομάδες εκτός Αγγλίας που συμμετέχουν είναι η Ντιναμό Κιέβου και η Λειψία.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΠΑΕ για το τουρνουά που θα λάβουν μέρος οι «μικροί»:

«Από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου, η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στο International Tournament 2019 υπό την αιγίδα της Premier League Youth Operations, δείχνοντας πως το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ερυθρόλευκης Ακαδημίας λειτουργεί υποδειγματικά και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις τρεις διεθνείς ομάδες (εκτός Αγγλίας) που προσκλήθηκαν να μετέχουν, με τη συμμετοχή του εκεί να δίνει συνέχεια στην παρουσία του στα δρώμενα του αγγλικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο Ακαδημιών, μετά και την προετοιμασία της Κ19 το καλοκαίρι στο Νότιγχαμ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, ενώ στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκασλ, Ντέρμπι Κάουντι, Ντιναμό Κιέβου και Λειψία μεταξύ άλλων, με τα παιχνίδια να ξεκινούν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Ο Νίκος Τοπολιάτης, πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές:

Κονσολάκης, Νίνος, Χουρδάκης, Γκλέτσος, Μαυρόπουλος, Σταράκης, Γατόπουλος, Μοίρας, Βλέτσας, Μίνης, Κωστούλας, Ρούτσι, Φίλος, Παπακανέλλος, Διαμαντόπουλος, Χαμοξάρας, Σούλο, Φαϊτατζόγλου».