Το μισό προεδρείο τοπικής ΕΠΣ καταδικάστηκε για πλαστογραφία

Το προεδρείο τοπικής ΕΠΣ τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για το αδίκημα της «πλαστογραφίας από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση».

Το μισό προεδρείο τοπικής ΕΠΣ καταδικάστηκε για πλαστογραφία

Πρόκειται για τους Εμμανουήλ Παλάσκα (πρόεδρος), Αλ. Λέκκα (Α΄αντιπρόεδρος) και Κ. Λαμπρόπουλο (ταμίας) της ΕΠΣ Καρδίτσας στους οποίους το Μονομελές Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας επέβαλε τις παραπάνω ποινές διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο νόθευσαν έγγραφα της ΕΠΣ Καρδίτσας «με σκοπό να παραπλανήσουν τους αρμόδιους υπαλλήλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι πρόκειται για γνήσιο οικονομικό προϋπολογισμό για τη χρήση του έτους 2013, ώστε στη συνέχεια αυτή να τους χορηγήσει τακτική επιχορήγηση».

Οι ίδιοι εν αγνοία των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας έλαβαν απόφαση «με σκοπό να παραπλανήσουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΚ αλλά και κάθε τρίτο ότι τα αλλοιωμένα ποσά αντιστοιχούσαν στα πραγματικά έξοδα για τη χρήση 2012, και στη συνέχεια έκαναν χρήση της ανωτέρω απόφασης, θέτοντάς την προς έγκριση στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, η οποία έλαβε χώρα την 5-3-2013».

Οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση κατά της ποινής...