Super League K19: Πέρασε από τη Λάρισα ο Ολυμπιακός με 4-1

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για τη φετινή σεζόν πέτυχε η Κ19 του Ολυμπιακού που πέρασε από τη Λάρισα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Super League K19: Πέρασε από τη Λάρισα ο Ολυμπιακός με 4-1

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League K19.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα τους απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης διπλασίασαν τις νίκες καθώς επικράτησαν των «βυσσινί» με 4-1.

Το σκορ στη συνάντηση άνοιξε ο Σουρλής στο 22' ενώ εννέα λεπτά μετά ο Μαρίνος έκανε δύο τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τη συμπλήρωση μίας ώρας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του εξαιρετικού Σουρλή.

Η αντίδραση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 72' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πινακά. Από το ίδιο σημείο ο Μαρτίνης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ Κ19: Σουλούκος, Μπουζούκης, Φουρκιώτης, Μαλάκος, Δάκτυλας, Μιλτιάδης, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Χαλάτσης, Πινακάς, Ζαχαράκης. Έπαιξαν και οι: Σούμπαση, Κορτσάρι, Σταμάτης.

Ολυμπιακός Κ19: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Κεραμίδας (Μαρτίνης 42’), Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μαρίνος (Κατσαβάκης 82’), Φέκκας (Αρσενίδης 69’), Σουρλής (Συρμής 69’), Μπουλάρι.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 6-1

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-1

Παναιτωλικός - Ξάνθη 0-1

Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ 0-2

Βόλος - Άρης (17:00)

Λαμία - Ατρόμητος (17:00)