Super League K19: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 για την πρώτη αγωνιστική της Super League K19. 

Super League K19: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος ρίχτηκαν οι Νέοι του Ολυμπιακού που φιλοξένησαν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Νότιγχαμ κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αγωνιστικά πρόσωπο και να στεφθούν δίκαια νικητές.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65' με δράστη τον Βοΐλη που σκόραρε μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, χαρίζοντας έτσι το τρίποντο στην ομάδα του Ρικάρντο Πέρες.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης που στο 84' και στο 90' κράτησε ανέπαφη την εστία του λέγοντας «όχι» στον Θεοδωρίδη.

Ολυμπιακός Κ19: Τζολάκης, Κεραμίδας, Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης (Ντόι 86’), Φέκκας (Αρσενίδης 56’), Σουρλής, Μαρίνος (Λιάτσος 86’), Βοΐλης.

Αστέρας Τρ. Κ19: Χριστοδούλης, Κάρδαρης, Χριστόπουλος (70' Παπαγεωργίου), Ζορμπάς, Σωτηράκης, Τανουσάι, Μιχόπουλος, Αλάγκμπε, Αλί Μπαμπά, Κανελλόπουλος, Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

ΑΕΚ - Ξάνθη 4-1

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 3-0

Άρης - ΟΦΗ 3-1

Ατρόμητος - ΑΕΛ 2-1

Πανιώνιος - Βόλος 3-1

Λαμία - Παναθηναϊκός 0-4