Τα καμάρια της ΕΠΣ Κυκλάδων (pics,vids)

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στη μεγαλύτερη επιτυχία της στα χρονικά.

Τα καμάρια της ΕΠΣ Κυκλάδων (pics,vids)

Ο δρόμος για την καταξίωση των νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν ήταν στρωμένος με «ροδοπέταλα», κάτι που μαρτυρούν και τρεις ανατροπές που πραγματοποίησε η ομάδα στη φετινή της πορεία ,με την τελευταία μάλιστα να γίνεται στον Μικρό Τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την ΕΠΣ Αχαΐας (2-2 κανονική διάρκεια, 4-2 παράταση).

Οι παίκτες της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν είχαν την ευκαιρία να προπονούνται μαζί εξαιτίας της μεταξύ τους απόστασης. Παρόλα αυτά έδειξαν πως είχαν άριστη χημεία εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Η λήξη του Μικρού Τελικού τους βρήκε όλους αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν, αφιερώνοντας το μετάλλιο στην μητέρα του προπονητή Γιώργου Μοστράτου, Δήμητρα που έφυγε από την ζωή πριν λίγες μέρες.

Μοστράτος (προπονητής): "Έχουμε ψυχή στο γήπεδο,είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά."

Παντελαίος(ποδοσφαιριστής):Ο Νίκος Παντελαίος ήταν ο πρωταγωνιστής του Μικρού Τελικού πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Ακόμη κέρδισε και το πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Υ.Γ.:Σχεδόν όλοι οι σύλλογοι των Κυκλάδων έσπευσαν να συγχαρούν τα "παιδιά" τους για αυτή την τεράστια επιτυχία.

Προπονητής και παίκτες

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γιώργος Μοστράτος): Μπουρντένης, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Κοιλιακούδης, Μαργαρίτης, Μπέτσα, Ξαγοράρης, Καλογεράς, Ζουγανέλης, Γρυλάκης, Λιέας, Σαρρής, Λέκας, Γκούφας, Παντελαίος, Καράβελας, Ψύλιας, Καραμολέγκος.