Αποχώρησε η Επιτροπή σωτηρίας από την Προοδευτική

Τα μέλη της Επιτροπής σωτηρίας της Προοδευτικής με σκληρή ανακοίνωσή τους, ενημέρωσαν μεταξύ άλλων πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους να «τρέξουν» την ομάδα τη νέα σεζόν.

Αποχώρησε η Επιτροπή σωτηρίας από την Προοδευτική

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Προοδευτικής, καθώς η Επιτροπή σωτηρίας ύστερα και από όσα έχουν διαδραματιστεί στο στρατόπεδο των «βυσσινί», αποφάσισε να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα του ιστορικού συλλόγου. Παρελθόν επίσης, αποτελεί και ο μέχρι πρότινος τεχνικός της «Προό», Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας με επικεφαλής τον Αντώνη Ξυγκάκη αναφέρονται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς αυτούς που ουσιαστικά όπως ενδεικτικά τονίζουν «πολέμησαν» την επιτροπή σωτηρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω: «Εγώ προσωπικά σαν Α. ΞΥΓΚΑΚΗΣ μέλος του Δ.Σ. εκπροσωπώντας και τα υπόλοιπα μέλη ανακοινώνω την βούληση μας να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας να τρέξουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτοί οι συνταξιούχοι, οι ανεπάγγελτοι, οι τρακαδόροι, οι τεμπέληδες, οι χαμηλό μισθοί και οι κάθε λογής κατά παραγγελία που μας πολέμησαν ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ».