Αφαίρεση τριών βαθμών σε Λάρισα και Κέρκυρα

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμώρησε η ΕΠΟ τις ΑΕΛ και Κέρκυρα, λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Αφαίρεση τριών βαθμών σε Λάρισα και Κέρκυρα

Η ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών σε ΑΕΛ και Κέρκυρα για οφειλές προς τους Θόδωρο Τριποτσέρη και Στέφανο Σιόντη αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ οφείλει στον Τριποτσέρη το ποσό των 19.281,40 ευρώ, ενώ η Κέρκυρα χρωστάει στον Σιόντη 12.000 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε πως η Κέρκυρα κινδυνεύει με ακόμα μία αφαίρεση τριών βαθμών για οφειλές στον Ντάνιελ Αντέτζο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ.» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέφανου Σιόντη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 180/2019 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ πλέον τόκων, και ποσού τριακοσίων (300) ευρώ ως δικαστική δαπάνη, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Τριποτσέρη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των δέκα εννέα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ενός ευρώ και σαράντα λεπτών (19.281,40) ευρώ εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».