Ο κίνδυνος υποβιβασμού για ΟΦΗ και τα "όνειρα θερινής νυκτός"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει κίνδυνο υποβιβασμού για χειραγώγηση του αγώνα  με τον Αιγινιακό. Τι απαντάνε από την κρητική ΠΑΕ.

Ο κίνδυνος υποβιβασμού για ΟΦΗ και τα "όνειρα θερινής νυκτός"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ καταφέρθηκε εναντίον του δημοσιεύματος της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" για κίνδυνο υποβιβασμού του ΟΦΗ για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό (6-0) και άλλων παρόμοιων δημοσιευμάτων, χαρακτηρίζοντας τα ως "καθοδηγούμενα, που εξυπηρετούν προφανείς σκοπούς".

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" ανέφερε ότι ο Δημήτρης Καλαϊτζής στην ένορκη κατάθεσή του στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ότι "ο Νιώπας μου είπε ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος κάλυψε στον Αιγινιακό έξοδα μετακίνησης για το μεταξύ τους παιχνίδι (12 Νοεμβρίου 2017)".

Η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" τόνισε πως από την εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνεται το θέμα, αφού σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα "το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ".

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, συνεχίζει η εφημερίδα, ο ΟΦΗ να διατρέχει κίνδυνο υποβιβασμού από τον οποίο θα επωφεληθεί η τρίτη της βαθμολογίας Παναχαϊκή.

Η απάντηση του ΟΦΗ ήταν άμεση:

"Κάποιοι που μέσα στο γήπεδο, βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τον ΟΦΗ, κάνουν... όνειρα θερινής νυκτός! Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι με αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, άλλων. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή. Ο ΟΦΗ είναι πρώτος για αυτό και τον χτυπάνε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα στο γήπεδο, εκεί που όπως έχουμε δείξει, απαντάμε. Και μάλιστα σκληρά. Ο κόσμος του ΟΦΗ να μην παρασύρεται από ανοησίες, που μόνο σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας. Θα αποτύχουν πανηγυρικά".